Tillykke onkel Bob…

Posted: 24th maj 2011 by Anette in 2011, Maj
Tags:

…70 år er jo ingen alder, når man har noget på hjerte.

Og når man som du, kære Bob – har tryllebundet os gennem årtier – lige siden du tog guitaren under armen og erobrede verden og gnavede dig helt ind i vore sjæle og hjerter med dine poetiske ord og toner af hverdagssproget – er du ikke til at komme uden om. Hvis jeg må gentage ordene fra The Boss – så var det “…Elvis der frigjorde kroppen, mens Dylan frigjorde sindet”.

Du har en sangstemme, som man enten elsker eller hader, men ingen kan benægte, at du hører til i klassen af ‘ultimative sangskrivere’ og har inspireret alverdens poeter og musikere – lige fra vores egen Steffen Brandt til Mark Knopfler og Lady GaGa.

Ud over musikkens poetiske univers, har du selvfølgelig også udforsket farvernes toner og udtryk på lærredet, men det er din musik, der har sat sig spor i mit hjerte og liv. Min kærlighed til din musik er vokset i takt med smilerynkerne i mit ansigt. Tak Bob – du er ikke mindre end magisk.

Så må jeg – som ‘Just like a woman’ – sige tak for tonerne, poesien og din karakteristiske blueslyd, der har akkompagneret mit livs mange facetter. Jeg har hoppet og danset og grædt ved din skulder. Du har listet dig ind på mig, når jeg har hulket af kærestesorger, hoppet af fryd, stået ved kødgryderne, skiftet et utal af bleer og ikke mindst, når jeg har opholdt mig i min egen ‘osteklokke’ mellem pensler og yndlingsfarver – så derfor tildeler jeg dig prisen, som et af verdens ‘Musikalske Fyrtårne’ og ønsker dig hjertelig tillykke med 70-års fødselsdagen.


Did you like this? Share it:
 1. Lis siger:

  Den lykønskning vil jeg gerne være medunderskriver på.
  Min yndlings Bob Dylan er: Lay Lady Lay” mums , den giver stemning og minder, men der er jo alt for mange man kunne pege ud.. hans julecd sidste år var også tip top .
  så ja, tillykke også herfra ;o))
  kh Lis

 2. Anette siger:

  Enig, enig Lis…:D

 3. Marianne siger:

  Åh, den gode Bob, jeg er helt vild med Bob Dylan og har været til flere koncerter med ham. Ikke til at forstå at han er 70.

 4. Anette siger:

  Nogle er bare født med et duracell-batteri og bli’r bare ved og ved – han er vist én fra den flok.