Mit sommerhus og den lille håndværker-mig

Posted: 15th april 2014 by Anette in 2014, April
Tags: , ,

 Vores sommerhus fylder ret meget. Indrømmet. Der er gået en lille håndværker i mig, så jeg har nærmest opgivet mit blogliv. Overvejede et kort øjeblik, at vinke helt farvel, da domæne-fakturaen dumpede ind i mail-boxen. Men jeg hænger alligevel på, så meget jeg orker.

Vores liv leves meget i sommerhuset og vi er efterhånden halvvejs med malerarbejdet, isoleringen og 1000 andre ting indendørs, men langt fra færdig. Jeg har hængt meget oppe under loftet og ude over kanter, rystepudset og malet i lange baner meget længe, men der skal jo også nydes og vi når det nok.

Næste projekt er gårdhaven. Den skal både have et nyt solidt underlag og meget gerne også masser af hyggestemning. Køkkenet trænger i den grad også til et kærligt løft og planen er klar, men i Påsken kommer familie og venner, så vi holder fri og laver sommerhusting. Går ture og finder strand-finder-ting, leger med ungerne, spiser påskeæg og slapper af.

I weekenden opgraderede vi noget af mit drivtømmer, som fik en tur i rundsaven og herefter status som små-huse-til-hylden. En sættekasse fra Søstrene kom også i kærlig behandling, men den historie får I en anden dag.

Resten af Påsken lever jeg sommerhus-livet.

RIGTIG GOD PÅSKE TIL ALLE

Did you like this? Share it:
 1. HappyMade siger:

  Hvor dejligt at se dig herinde igen. Og dejligt at høre, livet nydes i sommerhuset med de projekter, der altid følger der.
  Ønsker dig og dine en skøn Påske.
  Kh. Anette

 2. Anette siger:

  Tak – og i lige måde, Anette :)

 3. Onkel Eva siger:

  Glad for at du holder blogdøren åben :-)
  God påskefrihed!

  Eva

 4. Anette siger:

  Tak for det, Eva….og lige over :)

 5. Bella siger:

  Dejligt med et livstegn — god påske! Kh. Bella

 6. Anette siger:

  Tak Bella – og i lige måde.
  Ja, pausen har gjort godt. Tænker, mange andre sikkert har brug for det ind imellem.

 7. Stella Dea siger:

  Nå så det er der du går og gemmer dit. Det lyder da som om at i når en masse. Skønt og fint ser det ud. God påske.