Endelig. Endelig. Så ankom min længe ventede fødselsdagsgave med posten. Bogkassen fra Saxo. Bestilt for længe, længe siden. Og så kommer den lige midt i forårsmarchen.

Nu er de her – disse mange vidunderlige sider med de skønneste inspirationer og teknikker. Alle på engelsk – men de fås desværre ikke på dansk…..endnu. Jeg glæder mig til at ta’ hul på mulighedernes land. Finde nye veje. Nye tanker. Nye idéer.

Jeg elsker timerne, hvor jeg nærlæser teknikker og afprøver udvalgte i mit lille eksperimentarium. I daglig tale; ‘værkstedet’. I sådanne stunder forsvinder jeg fra omverdenen og går i vacuum.

Men inden boblen lukker helt til, vil jeg minde om den lille leg – min udfordring og opfordring – jeg kastede ud i blogland her forleden.
Lav din egen ZINE og lad os bytte – se mit tidligere indlæg. Og måske også HER.

Mille fra bloggen Design A la Camara og Hanne fra D’jo hanne har meldt sig på banen og jeg har allerede modtaget min første ‘udenlandske’ ZINE fra Mille, men der må da være flere med mod og kreahjerte, der vil lege med. Er der ikke?

Did you like this? Share it:
 1. Heldige asen – godt nok nogle vildt inspirerende bøger du har fået bestilt hjem til dig selv fra de andre :-D Nok til flere timers “krea-el” til krøllerne du skønne kvinde.

 2. Anette siger:

  (Smiler) – ja Mille altså, når de ikke kan finde ud af det, må man gøre det selv. Nu kan jeg få min lyst styret…..et stykke tid.
  Og Mille – zinen er på vej til dig.

 3. RAV & KRAT siger:

  Lækkert med bøger…I LOVE IT!
  Skøn udfordring du har medvirket til…den tager jeg gerne op inden længe ;-)
  Kan det passe, at du er blevet smidt at blogger.com…for jeg kunne ikke finde dig på min læserliste og måtte derfor selv lægge linket ind igen…mystisk ;-)

  God aften til dig…knus

 4. Anette siger:

  Dejligt Gitte. Det vil jeg glæde mig til. Så må vi bytte.
  Ja, desværre er det sandt.
  Alle os der IKKE har blogspot blogs, er udelukket fra Goggle Friend connect. Det skete pr. 1. marts. Jeg kan desværre også mærke det på besøgstallet. Piv.
  Men godt du fandt frem til mig igen :)

 5. KirstenK siger:

  Godt de er ankommet…Så er der hyggelæsning til fruen…J
  eg vil da også gerne være med i zine byttelegen….men jeg skal først lige lave en, og kopiere, og så sende til Anette…

 6. Anette siger:

  Åh ja – endelig……
  Hvor er det super, at du vil lege med, Kirsten.
  Det glæder jeg mig til.

 7. djohanne siger:

  Kan du lokkes ud af boblen og sende mig din mailadresse, så sender jeg dig en ZINE som pdf:)