Jeg er ikke PAPFAR/alias Søren Behncke – langtfra, men måske en lille forsigtig papmor. I hvert fald lige i dag, hvor mit eksperiment har handlet om pap fra en brugt og kasseret papkasse, der stod klar til exit!

Kassen har jeg brugt til november-udfordringen på “Delebarnet“, som ikke har det mindste med pap at gøre. Udfordringen i denne måned er nemlig “ORD” og det kan jo i princippet være hva’som helst. Ja, og det blev så til hva’som helst!

Der skal ikke så meget til, og med lidt mere omhyggelighed, kan det sikkert bli’ rigtig godt. Du får lige et lille kort arbejdsresume:

En papkasse (evt. lidt bølgepap) – skære skære skære og arrangere. Lime og tørre.

Ara blandet med sort jernoxyd – male male male og tørre tørre tørre.

Trælim blandet (rystes godt) med sort grafitsølv og danskvand – lad det løbe fra side til side – først den ene vej og så den anden. Tørretid.

Skær et kvadratisk hul. Skær et andet papstykke lidt større end hullet. Mal det og lad tørre. Teksten er skrevet med en akryltusch.

Ganske alm. staniol og måske lidt slag-metal(sølv) komponeres ind i paparrangementet (trælim)…og så er den ged barberet. Der kan ganske givet bruges andre male-ingredienser end dem jeg har kogt sammen – det er som alle ved, kun fantasien der sætter grænsen!

Vær med i legen på “Delebarnet” – jo flere der er med, jo mere inspiration til os alle sammen!

Did you like this? Share it:
 1. Marianne siger:

  Hahaha, den var sjov – du kan jo trylle Anette :-)

 2. Anette siger:

  Åh ja, måske har man valgt den forkerte branche, Marianne ;)

 3. Hanne siger:

  For fisan hvor er det flot.
  Mon ikke udforderen skulle få lettet rumpettet og smidt et par ord på “Delebarnet” :)

 4. Anette siger:

  Tak for det….det er jo bare et lille eksperiment udi PAP-kasse-rod/ord….og Hanne, der er lææænge til december, så du når det nok ;)

 5. Stella Dea siger:

  Har sagt det før. Gør det lige igen. DU ER SKU FANTASTISK!!!!!!!

 6. Anette siger:

  Nu rødmer jeg helt ned til knæene. Tak Stella – det gør mig hamrende glad, og jeg får lyst til at kaste mig ud i vilde eksperimenter :D

 7. Frk. Hverdag siger:

  For HUKMEMIG du får lavet nogle ting og sager. Skøøønt – det emmer langt væk af LEG. Og leg er GULD!
  God weekend

 8. Anette siger:

  Tak kære frk. Hverdag….leg er vigtig…især når man føler, man er kørt lidt fast andre steder….så griber man lige det forhåndenværende og dyrker lidt legestue! Rigtig god weekend til dig også.