Nej – det er hermed fastslået. Det er ikke den ægte vare. Ikke, hvis vi taler om washi-tape. Mine selvkomponerede mønstrede maletape er i hvert fald lige præcis det de er. Mønstrede malertape. Jeg kalder det for ALY-tape!

Men gør det noget. Det er en dejlig leg, hvor kun fantasien er den stor bremseklods. Og sådan én findes jo ikke her i blogland. Vel? Her leger vi, eksperimenter og deler med hinanden.

For et par dage siden udfordrede jeg lige præcis til sådan en lille leg; findes der andre løsninger på washi-tape – og et par stykker af jer greb den og kastede sig ud i eksperimenterne?

Tak piger – I gav mig blod på tanden. Jeg kom i gang og mit bidrag er her, men det er absolut ikke udelukket, at jeg leger videre. Fie-pigen har nemlig kigget langt og nysgerrig efter arbejdsbordet.

Værkstedet roder usandsynligt, men hva’ gør det, når man er indehaver af et par robuste skyklapper. Så betyder det ingenting. Jeg rydder op en anden dag.

Dette har jeg brugt: Malertape i forskellige str. – let fortyndet akrylmaling – posca og andre tusch – overhead’s – en kinesisk avis.

Tape klistres på overhead’s med et lille mellemrum imellem hver strimmel. Skal det fotokopieres, sætter du dem tæt sammen og klipper det overskydende af i begge ender.

Mal med let fortyndet akryl og lad tørre.

Mal evt. et mønster.

Fortsæt med posca og andre tusch – VOILA!

Nedenunder ser du lidt kinesisk inspireret tape. Malertapen har været en tur igennem kopimaskinen. Mens det foregik, sad de tæt sammen på et stk. overhead. Teksten er fra en kinesisk avis, som jeg købte for for mange år siden. Bare sådan for sjov, fordi den så flot ud.

Det næste spørgsmål er nu; hvad skal jeg dog bruge ALY-tapen til??

Men, men, men – hvad sker der lige her? Det går jo den forkerte vej med faste læsere! Øv øv!

Did you like this? Share it:
 1. Nej hvor er de blevet sjove. Det med at putte dem i fotokopimaskinen er da genialt.

  Og fine mønstre du har kreeret.

  Mvh Kirsten

 2. Anette siger:

  Jeg takker….idéen med kopimaskinen har jeg lånt af Anne-Mette.

 3. EJ… hvor ér de blevet fine!

 4. Anette siger:

  Det er i hvert fald en sjov lille leg, Rebekka.

 5. Aly skal slet ikke bruge dem – hun skal putte dem ned i en kuvert og sende dem til Mille Malle Mulle.

  Spøg til side, flot håndværk – har lidt folklore over sig – overvej at bruge dem til dine Art Money eller som en del af dine malerier – måske oplæg til mønstre til dine postkort. Deter jo kunst, så det batter på den superfede måde.

 6. Anette siger:

  Selvfølgelig skal jeg da det, Mille! Bruge dem i mine artmoney. Det er næsten oplagt og hvorfor har jeg ikke tænkt på det.
  Og – tak for skulderklappet :D

 7. Maiken siger:

  Åh et fint resultat, meget smukke!:-)

 8. Anette siger:

  Tak Maiken – næste step er sendt i tænketanken ;)

 9. KirstenK siger:

  Hvor fedt…tak for den fede ide…min svigermor brugte altid malertapen som etiketter til alt….så selvfølgelig kan der også tegnes og males på det!

 10. Hvor er det en fed idé. Resultatet er virkelig blevet godt!

 11. Maiken siger:

  Spændende:-)

 12. Anette siger:

  Kirsten, Sine og Maiken – tak piger. Spring bare ud i eksperimenterne med de “falske” washi-tape ;)

 13. Anne-Mette siger:

  super fedt :-) :-) Du kan tro jeg også har fotokopieret videre siden jeg kom på dén mulighed. Og nemlig også til brug på mine billeder… det giver en anden og sjov struktur. Ville fx. gene bruge et par gamle billetter el. lign – fandt nogle vintage-agtige sager på nettet og printede på det 4 cm. bredde tape. voila – en helt anden tekstur end hvis jeg bare havde printet på alm. papir. Pt. ligger jeg og glæder mig til aftenens malekursus – jeg er altid helt og aldeles høj efrefølgende. af maling, ideer, former, farver og ikke mindst godt selskab. Aaahhhh :-) God torsdag Anette!! ps; det med de faste læsere forstår jeg ikke; jeg elsker at komme her!!

 14. Anette siger:

  Hvor er det bare fedt, Anne-Mette.
  Tænk, at man kan bli’ så høj i selskab med inspirerende mennesker. Jorden er svær at ramme bagefter ;) Ha’ en dejlig torsdag og aften.

  Nej, jeg har aldrig rigtig helt fattet det med faste læsere!!! Men én ting kan jeg sige. Hvis det handler om at gi’ og dele mere, så kan jeg i hvert fald ikke følge med længere.
  Men man undrer sig da lidt, når læsere begynder at falde fra. Hvad og hvorfor??

 15. Snullemor siger:

  Det skal da prøves…. specielt det med kopimaskinen ; )

 16. Snullemor siger:

  Forresten… det med læserne… det er jo ikke sikkert at læserne aktivt melder fra, måske lukker de bare deres googlekonto pga spam, virus eller andet….

 17. Anette siger:

  Rigtig god arbejdslyst, Snullemor :D

 18. Anette siger:

  Snullemor@ Du har ganske sikkert ret!

 19. Anette… Du er intet mindre end G-E-N-I-A-L-!!!!!
  Malertape på overhead med PRINT! Det er sgu da for vildt!!! Fantastisk idé! Dét må jeg prøve en dag!
  Dine håndkolorerede strimler er også super fede! {I LIKE!}
  *SMIL* fra Lisbet

 20. HOVSA! – Forsvandt min kommentar i Cybespace? :-/

 21. Anette siger:

  Lisbet altså – hvor herligt, at du synes om idéen og måske endda kan bruge den. Det er jo lige præcis, hvad jeg gerne vil opnå med mine indlæg. Inspirere!
  Tak for super dejlig kommentar, der varmer mit lille bankende hjerte.

 22. Anette siger:

  Nej nej Lisbet – den er lige her ;)

 23. Karina siger:

  Super smart fundet på. Jeg har faktisk købt malertape men længere er jeg ikke nået men nu har jeg da fået nye ideer tak for det!

 24. Birgitte Haugaard siger:

  Ja det her må jeg altså også have afprøvet. Har allerede nogle ideer med noget kopieret tape. Det får du nok at se på et tidspunkt……. :-)

 25. Anette siger:

  Dejligt, at du får lyst til at lege med tapen, Birgitte – og du må vise mig det, når der har været gang i kopieringen.