Selvom der med årene er lidt langt mellem mine indlæg, ved gamle kendinge af blokken, at jeg har en stor forkærlighed for genbrug. Denne her lille idé, er gjort i al hast og i sidste øjeblik, men et tidsforbrug på tre timer, skal I mindst regne med – alt efter hvor ambitiøse og pressede I er.
Nå, men til sagen.
Kender I det? Man skal give et gavekort til en fødselsdag, et bryllup konfirmation eller lignende og synes det præsenterer sig rigtig kedeligt.
Sådan tænkte jeg forleden aften, hvor jeg sad med et lidt kønsløst udseende gavekort i hånden, der skulle gives til en rund fødselsdag næste eftermiddag – og pludselig opstod en idé til en mere personlig præsentation.
Jeg måtte bruge, hvad jeg havde i huset, for butikkerne var lukkede…og så er det jo godt, at man har hører til kategorien “tingfinder”.
Jeg fandt i mine gemmer:
  • genbrug en stor papkasse, limstift (man skal bruge en del), gavepapir (jeg havde kun små rester) washitape (dekorationstape), klistermærker fra S.G., maling (til flipflap lågets inder og ydersider), silkebånd til at binde sløjfen), fotokopier af fødselaren og familien, tusch, balloner, silkepapir i forskellige farver og en sikkerhedsnål til at knalde ballonerne med (blev tapet fast på inderlåget med en lille tekst “prik” eller “bang”), afklippede lagkage-fødselsdagsflag trukket på sytråd til flagguirlande.
  • Fyld kassen med silkepapir og ballonner – læg gavekortet i bulden.
  • Hæft sikkerhedsnålen på indersiden af låget, med en lille henvisning til, at springe/knalde ballonerne.

Her en lille video af det færdige resultat – totalt håndholdt og nærmest på vej ud af døren.

Herefter er der kun, at sætte fantasien i sving. Der er ingen regler og heller ingen facitliste. Gavekassen kan ganske sikkert kreéres både flottere og mere professionelt, men for mit vedkommende handlede det om at nå det på kort tid og med de materialer (og genbrug) jeg nu lige havde til rådighed.

NBNBNB……

Der findes jo andre måder, at give pengegaver på.

Butterfly Money

 Source

MoneyBalloons1

Source

Did you like this? Share it:
  1. jeg elsker gaver og genbrug – her i skøn harmoni :) Den kreative del overlader jeg dog til fruen, for resultatet og husfredens skyld ;)

    Mvh Jens

  2. Anette siger:

    Måske skulle du prøve, Jens ;)