Ikke så meget snak. Jeg fortsætter sporet fra i går. Dagens indlæg er også dedikeret til børnefantasier og indendørs vinterferie-lege – fundet i det ganske net-land. Mon ikke mange voksne stadig kan huske, hvordan man i barndommens land byggede sine små universer til dukkerne, bilerne, dyrene mm…..

Jeg husker den med glæde og kan bli’ helt opslugt af fantasiens verden, når chancen byder sig. På min net-rundgang har jeg fundet et par søde tips til fantasifulde lege.

Nedenunder er en idé til et hurtigt lille dukkehus til små hyggepiger. Fundet HER.

Ganske enkelt. To store stk. kraftigt karton (som bagstykket på papirblokke men her i str. A3) , lim og en stak boligblade (eks. Ikea) eller det der ligner. Klip/skær på den brede led til midt på begge stk. kartons, så de kan stikkes i hinanden og danne 4 rum. Nu er der plads til at indrette.

I det næste tips til vinter-lege (nedenunder) udfordres drengene – men pigerne kan nu sagtens lege med – i byggekonstruktioner. Måske ville det være en fordel, at ha’ en rigtig god træmands-ven. Ellers må man selv på jagt efter egnede træstykker og få farmand med i savearbejdet.

Idéen er hentet HER.

Se også HER

NB: Et lille suk fra mig. Flere af jer med Blogspot-status har ikke en URL/navn/webadresse  mulighed i jeres kommentar-profil. Det gør, at eks. jeg ikke kan skrive kommentarer hos jer. ØV.

HYG JER MED UNGERNE I VINTERFERIEN.

Did you like this? Share it:
  1. Maiken siger:

    Lige et par ideér til vores lille hjem! Endnu engang tak for skøn inspiration:-)

  2. Anette siger:

    Maiken@ Herligt at kunne inspirere med lånte fjer:o