Udenfor er der ikke meget sommer over Danmark og har nogen mon lyst til at campere i sådan noget vejr. Måske, hvis man høre til den modige og benhårde campist, der hverken frygter kolde fødder eller våde næser.

Jeg trøster mig med, at “….maj-kulde, gøre laderne fulde…” og tænker, at landmændende smiler om til begge ører. Så en bagatel som dårlige vejrudsigter, findes der heldigvis råd for.

En campingplads midt i stuen, hvor ungerne kan hygge sig en hel regnvejrs-weekend – måske med et par venner til en sleep over. Sæt teltene på stribe og ind med madras og dyne. Så findes der næsten ikke større hygge-lykke for børn.

Eller måske har du selv lyst til at slå lejr i stuen og hygge med ungerne. Kig forbi  Lindsay & Drew’s blog og fang den hyggelige idé og vejledning til en stue-campering mellem spisestole og potteplanter. Vejledningen er på engelsk, men mon ikke din fantasi og kreativitet rækker så langt, at planen hurtigt regnes ud. Vejen dertil er HER.

HYGGELIGT – IKK’?

Did you like this? Share it:
 1. Klasse – børn elsker det der er anderledes – de elsker at sove sammen, råhygge og have det skide sjovt over ingenting. Her kan vi godt finde på at spise under bordet, alt det der ikke er normalt – rykker altid – sjov og ballade – det kan vi li’

 2. Anette siger:

  I like it, Mille – dinner under bordet!!!! Den må jeg vist præsentere på ungerne ;)

 3. Tina Dalbøge siger:

  Dejligt – jeg elsker den slags hjemme-hygge-ting… Børn oplever rigeligt og har ikke behov for parker og forlystelser i weekenden, men til bare at lege og hygge… Og de telte opfordrer til leg!

 4. Anette siger:

  Er bare SÅ enig Tina.
  Børn har brug for pauser, “væren” og fantasilege. Det er det de husker!

 5. KirstenK siger:

  Hvor er de fede de telte der…rent hygge. Jeg tror også gerne jeg vil være med til at sove i sådan et…glædelig søndag til dig!

 6. Anette siger:

  Tror helt bestemt også, sådan en teltlejr ville passe perfekt til mit camping-temperament.
  Glædelig søn- og morsdag til dig også, Kirsten!