Tips og DIY

By Anette

EN FANTASI-FANGER-PIND

En lille naturvæv hentes hjem fra skovbunden og alle kan simpelthen være med i sådan en lille fantasileg og simpel væveproces. Børn og voksne på hver sit niveau.

Du skal bruge en Y-forgrenet pind ca 1 finger tyk. Restegarn i alle regnbuens farver. En stoppenål eller anden nål med stort øje og en gaffel.

 • Sno garn om de to forgreninger i Y’et, så du får en trend-tråd til at væve på. Sno en omgang rundt om hver gren og stram den lidt.
 • Begynd vævningen med garnet i nålen. Over og under hver anden tråd og husk – du skal også tælle de bagerste med. Modsat ‘over/under’ den anden vej.
 • Brug gaflen til forsigtigt at banke/skubbe islæt/vævegarnet på plads, så det bli’r jævnt.
 • Hæft de løse ender ved at begynde lidt inde i den forrige række…..gi’r det mening?
 • Du kan gøre li’som jeg har gjort – samle et par tråde og lave en hulrække. Jeg har simpelthen bare lavet knuder på rad og række og derefter vævet udenom bagefter.
 • Til sidst har jeg snoet lidt garnstriber på de bare ender.

Sådan laver du papirafstøbning med toiletpapir og forvandler det til julepynt
 1. Toiletpapir (et lags og ikke for blødt), blød børste, sprayflaske med vand og pensel + shellak til slut-lakering
 2. Forskellige plader med struktur/mønsterprægning (jern/metal, legoplade, diverse plast eks. fra supermarkeds kødbakker. Her har jeg brugt en rusten jernplade fra smeden…derfor har papiret fået rustpletter….der ER rust.
 3. Sådan kan de evt. se ud, når det er færdigstøbt og kan bruges til mange kreative ting.
 4. Toiletpapiret lægges i baner den ene vej….
 5. …spray med vand og bank let med børsten…
 6. …næste lag lægges modsat, spray og….
 7. …bank let…men fast med børsten….4 til 5 lag skiftevis den ene og den anden vej. Sprayes og bankes med børsten efter hvert lag. Lad tørre på pladen…..og så kommer forvandling til jule-kræmmerhuse.
 8. Når papiret er tørt, kan det få shellak med det samme eller vente (som her) til kræmmerhusene er lavet. Jeg tegnede en cirkel….
 9. … som blev delt i 3 stykker (ell. 4) og limede dem sammen…
 10. …satte hank på, gav dem en gang shellak og lod dem tørre (pas på hvor du placerer dem, for shellak klistrer som jeg-ved-ikke-hvad. Sæt penslen i et glas med sprit. Shellak er lavet på sprit. Jeg laver mit selv.

I mellemtiden fortrød jeg hankene, pillede dem af og gav dem i stedet lidt farve med kulørte bånd.

Op på pinden med dem….lidt grønt – lidt kogler – en clemmentin-blomst eller hvad man nu har lyst til.

Voila….kræmmerhuse alá  “aly” – og julen kan begynde – god fornøjelse, hvis du får lyst til at gøre forsøget selv.

Overvåget af en skovtrold!

En svensk skov-trold har invaderet min stue og taget plads på brændeovnen, hvor han holder skarpt øje med alle former for juleforberedelserne….når de begynder! Måske skulle han skifte tøjfarven til mere julevenlige kulører.

Jeg havde ellers glemt alt om den lille fyr, men pludselig dukkede han op fra krogen bagest på hylden. Han er ikke så gammel, som man umiddelbart skulle tro. Trods den rynkede teint er han vel kun ca. 10 år og kom til verden midt i en forberedelse til et billedkunstforløb…I ved, man skal jo gerne forberede sig lidt til undervisningen  ;) – gøre sin egne erfaringer med materialet, inden man kaster ungerne ud i noget…også i billedkunst! Det blev så ikke til trolde dengang, men ham her beholdt jeg alligevel. På et eller andet tidspunkt røg han på hylden og gik helt i glemmebogen.

Nu er han fundet frem til stor fryd for guttermanden, der var på besøg i eftermiddags. Syn’s også lige  I skulle se min lille svenske skovtrold!

Sådan har jeg gjort:

Han er lavet og formet af lidt sammenfoldede og krammede avis-sider (måske brugte jeg også ståltråd). Sådan lidt freestyle;D Tapet fuldstændig ind med malertape, og har derefter fået en overhud med ansigtstræk, næse, tæer (og alt det der) af ‘pulp’. Stadigvæk i freestyle! Øjnene er færdigkøbte og sat i, mens pulpen endnu var samarbejdsvillig. Gennemtørret og tilsidst malet. Som afslutning blev han shinet lidt op med maling og troldehår af krøllede, farvede uldtotter.

Min svenske skovtrold i freestyle….

Køkkenenglene får ordet…

….for en kort bemærkning.

Og sådan et par engle-basser lugter da en lille bitte smule af jul? Gør de ikke?

DIY:

Materialer: Et lille lærred (f.eks. 10×10 fra Søstrene), hvidt silkepapir, tusch, gips ell. sand- ell. akrylspartel, laserkopi, polymer eller akrylbinder til fotooverføring.

 1. På silkepapir skriver man en tekst – et digt  eller hva’ man nu har lyst til – med tusch. Gentag teksten igen og igen
 2. Papiret får en gang schellak og tørrer.
 3. Klippes lidt større end lærredet/pladen og limes på i tre lag ovenpå hinanden og tørrer.
 4. Malertape om krandser en firkant i midten af billedet og gips, sand- eller akrylspartel påføres i denne firkant, hvorefter tapen forsigtigt tages af (her gips m/benlim). Tørrer.
 5. En laser-kopi af et spejlvendt billede fotooverføres – til det bruges polymer eller binder – og billedet er færdigt!

Næste gang jeg arbejder med denne teknik, vil jeg dokumentere det med et par foto’s.

Må jeg nu kaldes PAP-MOR?

Jeg er ikke PAPFAR/alias Søren Behncke – langtfra, men måske en lille forsigtig papmor. I hvert fald lige i dag, hvor mit eksperiment har handlet om pap fra en brugt og kasseret papkasse, der stod klar til exit!

Kassen har jeg brugt til november-udfordringen på “Delebarnet“, som ikke har det mindste med pap at gøre. Udfordringen i denne måned er nemlig “ORD” og det kan jo i princippet være hva’som helst. Ja, og det blev så til hva’som helst!

Der skal ikke så meget til, og med lidt mere omhyggelighed, kan det sikkert bli’ rigtig godt. Du får lige et lille kort arbejdsresume:

En papkasse (evt. lidt bølgepap) – skære skære skære og arrangere. Lime og tørre.

Ara blandet med sort jernoxyd – male male male og tørre tørre tørre.

Trælim blandet (rystes godt) med sort grafitsølv og danskvand – lad det løbe fra side til side – først den ene vej og så den anden. Tørretid.

Skær et kvadratisk hul. Skær et andet papstykke lidt større end hullet. Mal det og lad tørre. Teksten er skrevet med en akryltusch.

Ganske alm. staniol og måske lidt slag-metal(sølv) komponeres ind i paparrangementet (trælim)…og så er den ged barberet. Der kan ganske givet bruges andre male-ingredienser end dem jeg har kogt sammen – det er som alle ved, kun fantasien der sætter grænsen!

Vær med i legen på “Delebarnet” – jo flere der er med, jo mere inspiration til os alle sammen!

Udfordringen er ikke slut!

…for jeg har leget lidt videre med kapslerne til månedens udfordring på Delebarnet. En lang proces med udbankning og afbrænding for at gi’ de små metal-dimser et helt nyt liv i et lille kunststykke til væggen.

Mange kapsler bankes flade (pas på fingrene) og brændes efterfølgende på et bål. Rod lidt rundt i ilden – på den måde bliver kapslerne vendt og drejet. Lad dem bare ligge til bålet er gået helt ud. De bli’r vanvittig lækre af sådan en lille leg med ilden!

Hvad du vil gøre med de afbrændte dippedutter, er op til din egen fantasi. Jeg har lavet en blanding af sandspartel, akrylspartel, ara, lidt sort akrylmaling og grafitpulver og rørt det rigtig godt sammen.

Et lærred – malet brun/sort – hvor blandingen spartles ovenpå og kapslerne arrangeres. Tørre, tørre, tørre – gerne et par dage – og her kunne man jo slutte.

Jeg har i stedet valgt at eksperimentere videre…og fortsættelsen på den proces kommer en af dagene og forhåbentlig også et se-værdigt produkt/værk…selvfølgelig også på ‘Delebarnet’.

Nu er jeg så spændt på, hvilken af de tre andre Delebarns-mødre, der er klar med november-udfordringen lige om lidt!

Ja, ja, ja – nu er jeg færdig…
….med oktober-udfordringen fra Delebarnet – altså. Mit lille værk med kapsler…tilført alle mulige ting og sager. 40×40 måler det og 36 flaskelåg hentet hjem fra en dejlig fest og gemmer sig nu i den her lille væg-sag. I mit sidste indlæg beskrev jeg de første etaper af processen, og her kan du se resultatet af de sidste armbevægelser i eksperimenterne.

Kapsel-billedet på vej….

Der er tilført lidt slagmetal i kobber og guld. Kobberet er irret med eddike og saltvand. Papir fra en skotøjsæske har haft en lille hyggestund med lidt rustent jern fra smedens affaldscontainer og et stænk saltvand. Et par klatter med en sort sprittusch og slutteligt – den sidste finnish med læderfedt.

Fotoet giver ikke kapsel-billedet den retfærdighed, det har fortjent – gløden og farverne er bestemt ikke de samme som i ‘the real one’, men jeg håber I får en fornemmelse af det hele!

Det færdige kapsel-billede

Nu venter jeg spændt på november-udfordringen, som kommer fra hende her.

Har du lyst til at lege med i en udfordring, så kig ind her.

Et par rigtig ørehængere…

…blev det da også lige til her på falderebet af ‘Kapsel-udfordringen’. Det er mine første smykker….overhovedet …ever. Jeg er total amatør på det her område, og har hverken det rigtige værktøj eller erfaring med noget der bare ligner…så bær over med mit måske lidt kluntede forsøg.

Et par af de afbrændte og udbankede kapsler der blev til overs, er kommet i lidt finere selskab – her med et par perlevenner i en ørekrog. Mon ikke de vil klæ’ mig til både hverdag og fest. Rustikke i udtrykket – fuldstændig som jeg kan li’ det -

øre-kapsler
Kapsler i nye omgivelser

Man behøver ikke lede ret længe, for at finde sådan nogle rustne dimser – bare man kigger ned og holder øjnene åbne. Altså – hvis man som jeg, hører til i den underlige tingfinder-kategori, der samler på de mest mærkværdige ting, og sager. Sten og træ fra stranden, kasserede ledninger fra elektriker-besøget, papiret fra skotøjsæskerne, dit og dat fra smedens skrotbunke o.m.m. – og nå ja, rustne kapsler. Det er de mest fantastiske ting og sager, man kan finde imellem skrammel og skidt – f.eks disse dejlige lækre kapsler i de skønneste farver, som lå og blomstrede på Kvickly’s parkeringsplads og røg med hjem i tasken. Man ved jo aldrig……?

De er blevet til mit første bud på KAPSEL-UDFORDRINGEN på Delebarnet (hvor jeg selv er udfordreren). Et par små ikoner (10×10) med kapselhoved i selskab med lidt småt, godt og gemte sager fra restekassen i værkstedet!

Kom og vær med i kapsel-udfordringen på Delebarnet.

Kuvert konvertering!

Lyder det kedeligt – måske, men det er det slet ikke. Det er en lille billig gør-det-selv-kunst-ting til lidt efterårs-kreativitet. Passer perfekt til det regnfulde vejr og den våde jord, vi har lige nu.

Lad vær’ med at smide dine gamle kuverter ud. Lav i stedet for et billede/værk af dem. Som så meget andet kan kuverter også konverteres. Så nu har du muligheden for at kreére et rigtigt genbrugsstykke til væggen.

Det ta’r lidt tid, inden det når så langt. Sådan er det jo med alle processer, men det er sjovt at eksperimentere og pusle med og behøver ikke koste mere, end hvad du har i huset. Den måde jeg som regel ta’r udgangspunkt i og oftest bruger, er følgende:

En god stak kuverter – sno vindselstråd om dem (det der ruster) – læg det i saltvand til de er gennemblødte.

Grav de våde kuverter med vindseltråden ned i haven – fordelt eller lag på lag med jord imellem. Glem dem et par uger eller mere. Er vejret tørt, er du nok nød til at vande jorden der, hvor du har  begravet  dem, så jorden kan trække ind i papiret og gi’ det patina.

Efter nogle uger graver du dem forsigtigt op og lader dem tørre nogenlunde, inden du børster jorden af. Herefter kan du arbejde videre med dem. Brug kaffe, te, fortyndet madkulør, eller andet spændende fra husholdningen. Dyp dem – dryp dem – gør hvad du har lyst til og lad tilfældigheden råde.

Riv dem evt i stykker – helst over en skarp kant og sæt sammen i nye udtryk. Lim på lærred eller hvad du synes kunne være interessant. Med tapetklister -  gerne den gode af slagsen. “Sy” evt. med den rustne vindseltråd.

Når billederne er tørre, kan du gi’ dem en gang læderfedt eller neutral skosværte. Det gør dem lidt læder-agtige og lækre i deres udtryk.

Det handler om at eksperimentere og få noget ud af ting, vi alligevel kasserer. Det er sjovt, men gøres ikke lige over natten. Det  er en proces, en undersøgelse, et forsøg, et tålmodigheds arbejde der må ta’ den tid, der nu er nødvendigt – men man bli’r opslugt af legen og større børn med tålmodighed, kan såmænd også være med. Så på med konvolutterne og sæt spaden i jorden. God fornøjelse, hvis du får lyst til at prøve.

Du ta’r en bog, et maleri og en kniv….

Hvad gør man, når man har klunset sig til flere stakke af gamle bøger? Jeg har haft dem til at stå på mit lille ‘lager’ i meget, meget lang tid, og i min fantasi har jeg forestillet mig utallige ting de kunne bruges til, uden at realisere dem. I dag besluttede jeg endelig at slagte én af bøgerne – kaste mig ud i én af idéerne og fotografere processen undervejs.

Jeg har en del helt små malerier, som der normalt kommer en svæveramme omkring (selvom jeg bedst kan li’ malerier uden ramme). En af dem skulle som forsøg sættes ind i et nyt udtryk. Følg processen herunder.

Vand, toiletpapir og tålmodighed…hva’ får du så?


Nej, nej – der er ikke tale om lavement eller noget i den retning, men derimod om noget helt, helt andet – noget kreativt.

Mangler du et par sommersko, er det her måske løsningen. Godt nok kræver det, at du sidder helt stille, for skoene holder ikke til mange skridt. Særlig kønne er de nu ikke, men de er billige, og hva’ mer’ kan man så forlange  – og ja, du kan jo bare lave flere, når nu du er i gang.

De er lavet af toiletpapir, vand (sprayflaske), tålmodighed – tørre, tørre, tørre med føntørrer mens de sidder på fødderne – og til aller sidst en gang shellak – og her må du gerne ta’ dem af.

Ha’ en dejlig weekend – alle jer der læser med, og skulle du få lyst til at lægge en kommentar, bliver min weekend ekstra dejlig.

Er der tryk på?

Ja, det kommer jo an på, hvem du spørger. På den her side af skærmen er der desværre lidt computerkludder – derfor lidt stilhed her på bloggen og hvor er det bare ØV. Håber jeg snart får løst problemet. Desværre ligger min backup under sydens palmer de næste 14 dage – så ham har jeg ikke meget gavn af.

Men hvad angår tryk, så er det et helt andet, jeg har i tankerne – nemlig et køleskabsklart tryk-materiale, der blot skal tømmes og rengøres, og jah…så er det kun fantasien, der sætter grænsen for de helt unikke og personlige måder, du kan lave helt simple tryk plader. Og jeg understreger – det er til simple tryk. Værs’go’ og der er serveret til et par sjove timer, hvor du kan lege, eksperimentere og få sorte fingre, så meget du lyster.  Det eneste du har brug for er:

 • juice-karton (eller tilsvarende – her kakao) der har en blank inderside
 • en strikkepind, søm eller anden spids genstand til at ridse med
 • en ske til at gnide med
 • en saks
 • madpapir (indgnidning) – køkkenrulle til aftørring
 • papir til prøvetryk
 • stempelpude(r) som kan købes alle steder

Vil du bruge tryksværte vil jeg anbefale:

 • vandbaseret tryksværte  (evt. med en dråbe opvaskemiddel)
 • plastictallerken eller glasplade
 • en gummivalse eller to
 • …og de før nævnte ting

Jeg har lige lavet et par hurtige eksempler, så du kan se – men men men – det gik vist lidt for stærkt  – sorte fingre og kamera på een gang er ikke den bedste cocktail. Noget værre fedteri. Jeg har valgt at vise jer det alligevel, men det kan gøres meget bedre.

Når du får styr på teknikken, kan du bruge trykkene til utallige ting. Ingen nævnt, ingen glemt – men eks.vis kan man jo tilføje dem i sine forskellige kreationer, bruge dem på kort af enhver art eller er man til ‘altered book’, er det også oplagt at bruge sådanne tryk der.

Fremgangsmåden er følgende:

 • tøm, rengør og klip top og bund af din ‘karton-flaske’ og klip den op dér, hvor den er sat sammen
 • klip den i baner (hjørnerne) og evt. i de størrelser du vil trykke med.
 • rids dit motiv
 • tryk mod stempelpude og lav et prøvetryk på papir – gnid hårdt med en ske, mens du holder godt fast på pladen
 • løft forsigtigt op og se dit resultat. Lad det tørre.

Tryksværte:

 • en lille klat på plastic-tallerkenen med en spartel (bland evt en dråbe opvaskemiddel) og rul derefter godt ud med gummivalsen og til den er sværtet ind
 • rul på din ‘trykplade’
 • gnid med madpapir (tør evt. pladen ganske let med køkkenrulle)
 • lav et prøvetryk på papir – rul med en tør gummivalse ovenpå eller gnid hårdt med en ske – hold godt fast på pladen imens
 • løft forsigtigt din trykplade af. Lad det tørre.

Når du er færdig, rengør du med vand og sæbe. Trykpladerne skal kun tørres godt af med køkkenrulle – ikke noget med vand og sæbe her. De har selvfølgelig begrænset levetid – men hva’ – så kigger du bare i køleskabet.

Er du den heldige ejer af plexiglas/akrylplader/rester, er de rigtig også gode til trykplader. Problemet er bare, at du her er nød til at være i nærheden af en trykpresse. Sådan en fyr har jeg desværre ikke, men jeg har fået en gammel rulle  forærende – sådan en man brugte til at vride vandet af vasketøjet i gamle dage  – den har jeg skumle planer med  engang – måske lidt eksperimenteren ud i lidt trykpresse.

Og som en ven mindede mig om, så kan man også lave rigtige dybtryk med både juicekarton og plexiglas, men det kræver lidt mere og i hvert fald en presse. Det her er kun til hurtige, enkle tryk. Bare så I ved det.

God fornøjelse:-D

Få en sjovere avis – mal i den!

Mangler du en idé til en regnfuld sommer-weekend – så er denne her måske brugbar. Et lille forslag til en kreativ aktivitet, man kan foretage sig – også med sine børn – og  i alle aldre. Alle kan simpelthen være med på hver sit niveau , og det er næsten umuligt at  få et mislykket resultat.

Man skal bruge:

 • Aviser
 • Oliekridt eller fedtfarver
 • Vandfarve, akvarel eller lignende…har man ikke andet, kan man måske forsøge med fortyndet frugtfarve eller madkulør.
 • Saks, pensel, strygejern

Find gamle aviser og vælg en. Du kan vælge at farvelægge et motiv eller skabe dit helt eget på en af tekstsiderne. Kast dig så ud i oliefarverne og farvelæg nogenlunde tæt. Lidt luft hist og pist gør ikke noget.

Sørg for at hele billedet er rimelig dækket med oliefarverne. Klip ud og krøl, krøl, krøl det sammen – fold ud og krøl måske en gang mere.

Glat avis-billedet ud og læg den på en anden avis. Mal med en kraftig vandfarve – gerne i en kontrast. Når det er gjort , lægger du det malede billede mellem et par avissider og stryger det – læg evt. et rent stykke papir øverst for at undgå farveafsmitning fra sværten på strygejernet. Billedet skal kun glattes. Lad til sidst dit lille kunstværk ligge frit til det er helt tørt.

Det kan evt. monteres i et passepartout og sættes i en skifteramme.

I princippet kan du bruge næsten alt slags papir – helst sugende – så glatte blanke reklamer er måske ikke det bedste – men eksperimenter bare – det er sjovt. Man kan lige så godt bruge noget det man alligevel kasserer, i stedet for at købe i dyre domme – så – fyr den af.

God fornøjelse og ha’ en dejlig weekend:-D

 1. Bettina Holst siger:

  Super kreative og gode ideer du viser :-)

  De bedste hilsner

  Bettina

 2. Anette siger:

  Tak skal du ha’, Bettina. Dejligt motiverende, når og hvis andre lader sig inspirere:D
  En forårshilsen til dig.

 3. Sikke en SKØN side du har lavet her Anette!!

  Med ønsket om et kreativt forår
  Christina Christiansen

 4. Anette siger:

  Tak skal du ha’, Christina. Dejligt hvis nogen har/får glæde af mine små tips og idéer.
  Ha’ selv et dejligt forår.

 5. Henriette Andersen siger:

  Sikke en dejlig side med skatte og god god inspiration til både at være lidt kunstnerisk herhjemme men i høj grad da også i billedkunstundervisningen i skolen… Takker!!!

 6. Anette siger:

  Velbekomme Henriette – dejligt at nogen finder idéerne brugbare.
  Kig forbi en anden gang :D

 7. Anne. siger:

  Hejsa Anette.

  Tusind tak for alle dine idéer! De er så dejlige! Jeg har kigget på alle ting på bloggen! Art Moneysene er vildt sjove!
  Det er mig Anne, på elleve. Du mødte mig i søndags! Jeg glæder mig til en masse idéer .. bare jeg nu snart får nogle lærreder! Så kan jeg endelig gå i gang med al den inspiration jeg har.

  Hilsen Anne.

 8. Anette siger:

  Hej Anne

  Hvor er det dejligt, at du skriver her – og du kan tro, jeg har tænkt på dig, siden vi mødtes i søndags.
  Jeg synes simpelthen bare, du er så sej og håber virkelig, du holder fast i din store tegne og maleglæde.
  Tænk engang – 11 år – og du går bare målrettet, efter det du gerne vil. Hvis du var min datter, ville jeg være pave-stolt. Sig det til din mor:)
  Tak for din søde kommentar, og du er altid velkommen her – også hvis du har spørgsmål.
  Måske mødes vi igen! Hvem ved – vi bor jo ikke så langt fra hinanden.
  Ja – og så må du jo ha’ fat i et par lærreder, så du kan svinge penslerne.
  Lad mig vide hvordan det går med dig :)

  Mange hilsner – Anette

 9. Hej Anette
  Sikke kreativ du er.
  Dejligt at se så mange dejlig og spændende teknikker.
  Der er rigtig meget inspiration at finde i dine kreative ting og teknikker.

  Hilsen Lene

 10. Anette siger:

  Lene – mange tak skal du ha’.
  Det er bare så dejligt, når I derude kan bruge idéerne…..
  Kom endelig tilbage, kære Lene.

 11. marianne torp siger:

  Hold da helt op….skønne, skæve eksperimenterende ting da laver. Jeg føler mig virkelig inspireret ! DIY for Twisted minds;0)

 12. Anette siger:

  Det er lige præcis, hvad jeg håber på, Marianne…..at andre føler sig inspirerede.
  Tak for det.

  Skønt forslag til DIY titel. Det er jo lige sådan det er. :)

 13. Lone siger:

  VILDT inspirende, tak fordi du deler ud af dine kreative idéer :)

  Er nu gået i gang med noget der kombinerer din pap idé ( den udfordring med ord), med min idé om at kombinerer silke og metal dele :)

  Spændende at se, hvad der kommer ud af det :) )

 14. Anette siger:

  Hvor er det bare fedt, når andre bli’r inspireret af noget her på bloggen og udvikler deres egen idé.
  Super Lone :D

 15. Lone siger:

  Ja, det er det skønne ved at finde nogen der, lige som jeg selv, ikke er bange for at vise hvordan og hvorledes man laver visse ting :)

  Altså jeg har været på et online grundkursus i akrylmaling og nu på en overbygning, der tager 1 år, man får opskriften på sidstnævnte uddannelse, til 25 malerier + diverse udspringsopgaver – Men jeg har aldrig formået at laveet billede, der bare nogenlunde mindede om det egentlige resultat, finder altid andre veje, mine egne veje :)

  Mren det er jo det der er det fede ved det hele :)

  Må jeg hører: Eksisterer “Delebarnet” stadig??

  Kunne se, at der var lidt problemer med at holde gang i det?

  Men jeg er “godt i gang” med mit projekt pap kasse krydret med lidt silke og metal og vil da også, når det er færdigt, vise resultatet + mine måder at gøre tingene på samt mine tanker og refleksioner :) )

  tror på, at giver man noget af sig selv i denne blogverden, så får man tifold igen :)

  Ha en god søndag :)

  Kh Lone :)

 16. Anette siger:

  Det er dejligt at dele – især når man får dejlig respons. Jo mere respons, desto større er lysten til at dele. Dejligt med en kommentar som din, Lone.

  Nej “Delebarnet” ligger lige nu i dvale. Vi kørte tør for strøm….eller noget i den retning.

  Det er bare så dejligt at du griber en idé og bygger videre på den. Det kan jeg li’!
  Kom godt ind i den nye uge :D

 17. Åse Torp siger:

  Hej Anette

  Så din seje side for første gang idag, men helt sikkert ikke sidste ! Bare du var min ven, søster eller nabo eller andet, så vi kunne ” lege ” sammen !
  Jeg er ligesom dig meget optaget af at bruge ting, der ikke koster det vilde, og hvor er jeg blevet inspireret ! TAK !!

  kh Åse

 18. Anette siger:

  Haha – ja selv tak, Åse og hjertelig velkommen til min blog – og hvis du bor i mit område, kunne vi sikkert dele ‘legestue’ på et eller andet tidspunkt.
  Heldigvis er vi mange, der kan li’ de ‘gratis’ fantasi og legeglæder – sådan noget tænder mig helt vildt!
  OG – hvor er jeg glad for, at du finder inspiration her (mit smil når helt ud i hårspidserne).

 19. Lone siger:

  Hej Anette :)
  Så du, hvad MIT papprojekt blev til??
  Et hus, he he eller rettere facaden af et hus, med et vindue og en døråbning.

  Et spørgsmål:
  Ved du noget om, hvordan og hvorledes man kan lave / få trykt sine egne kunstkort?
  Overvejer at få trykt et kunstkort i A6 format, med et maleri/collage + logo på den ene side og på den anden side, lidt tanker omkring nogle af mine kreative processer + kontakt info.
  Så det nærmest både er et kunst kort og et lidt større viisitkort…

  Har prøvet at søge på det på Google, men har ikke rigtigt kunnet finde noget om det…

  Tænkte, at du måske vidste noget??

 20. Anette siger:

  Det ser rigtig godt ud, Lone…….og du fik noget helt andet ud af papkassen. Dejligt!
  Jeg er virkelig imponeret over din blog/hjemmeside. Du kan dit kram og det misunder eg dig.

  Ang. kunstkort, har jeg ikke den store erfaring, men jeg tænker lidt på denne her løsning fra Vistaprint – http://www.vistaprint.dk/vp/welcome.aspx?xnav=welcomeback&rd=1
  Måske kan du bruge den?

  Ha’ en dejlig dag!

  .

 21. Hov Anette, havde slet ikke set dette svar fra dig, sorry …

  Tak for din ros omkring min hjemmeside….
  Det varmer da :)

  Ja, tror også det med tiden bliver helt “almindelige” kunstkort – er bare gået død i alle mine projekter for tiden, ved ikke helt hvor jeg vil hen og hvorfor…..

  Føler mig sgi ikke som verdens mest kreative person lige pt.

  Og tvivlen på mig selv, har sneget sig ind på mig…..

  Ha det godt dog :)

  Kh Lone

 22. Anette siger:

  Lone – den kender vi alle. Mere eller mindre!
  Tvivlen! Usikkerheden! Manglende tro på egne evner osv.
  Eller jeg gør i hvert fald.
  Men sådan er det med kreativiteten. Den går op og den går ned.
  Håber, du snart får din igen :)

 23. Louise siger:

  Hej Anette. Faldt lige over din blok – og sikke nogle skønne ting du laver! Er vild med den rustikke stil der generelt går igen i alle dine ting, det er lige mig :) Er VILD med lysestagerne af beton, og skal vist også prøve at lege med nogle kapsler :) Thumbs up herfra – jeg er i hvert fald blevet inspireret!

  Med venlig hilsen
  Louise

 24. Anette siger:

  Hvor lyder det dejligt Louise. Og ja – jeg er generelt lidt rustik i udtrykket ;)
  Det glæder mig altid, når jeg kan inspirere nogen – så god fornøjelse med beton og kapsler.